TaylorandMiller
Text

Office>Entropy- 2014
(For Echoing Green)
New York, NY, USA


This project came in two parts. When the client approached us to design their office space, they knew that they would very quickly need to expand and move to a much larger space. Taylor and Miller developed a system of office partitions and furniture that were made up of basic plywood boxes of different sizes and rectilinear shapes.

In the original space, the boxes that made up the partitions were arranged in a more randomized way, allowing for visual connectivity through the space. When moved to the new space, the original boxes were re-organized literally and figuratively to create entire wall partitions of single box types... a simplification of texture that helps to combat the complexity of a much more densely populated office space.

Large image